1. Haberler
  2. Spor
  3. Erik ten Hag’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

Erik ten Hag’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Manchester United’ın teknik direktörü Erik ten Hag, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Takımında yaşanan çok sayıda sakatlığın işlerini zorlaştırdığını belirten 54 yaşındaki teknik adam, bu durumla başa çıkma kararlılığını vurguladı.

“Kolay değil ama biz bir takım olarak bununla başa çıkacağız.” diyerek sözlerine başlayan ten Hag, “Önümüzde çok fazla maç var ve oyuncularımız bu yoğun programı severler. Son zamanlarda iyi bir adım attık, bu yönde ilerlemeye devam edeceğiz. Elimizdeki oyuncularla mücadele edeceğiz. Sakatlık olmamasını diliyorum.” şeklinde ekledi.

Futbolcularının seyirci baskısı altında oynama konusundaki deneyimlerinin önemli olduğunu ifade eden Hollandalı teknik adam, Manchester United’ın son Avrupa şampiyonluğunu kazanmasının üzerinden geçen süreye de dikkat çekerek, “Avrupa’da başarılı olmak istiyoruz, önümüzde büyük bir fırsat var. Bu hedefe ulaşmak için maçları kazanmamız gerekiyor. Şu anda 2 maçta 2 puanımız var. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve yarın kesinlikle kazanmalıyız.” dedi.

“Fenerbahçe çok iyi bir takım” ifadesiyle Fenerbahçe’nin gücüne dikkat çeken Erik ten Hag, “Fenerbahçe, gerçekten önemli ve kaliteli bir takım. Daha önce Manchester United’da Fred ile, Sofyan Amrabat ile ve Ajax’ta Dusan Tadic ile birlikte kupalar kazandım. Biz, karşı takımımızı ne çok büyük ne de küçük olarak değerlendiriyoruz. Amacımız finale ulaşmak ve bu doğrultuda gerekli sonuçları almak.” şeklinde konuştu.

Avrupa’da başarılı olma hedeflerinin devam ettiğini dile getiren ten Hag, “Mourinho da birçok kupa kazandı. Futbolda kendinizi sürekli ispatlamanız gerekiyor ve her zaman kazanmak zorundasınız. Günün sonunda, yıl sonunda nereye geldiğiniz önemlidir.” diyerek Mourinho’nun Fenerbahçe’yi başarıya ulaştıracağına inandığını belirtti. “Biz de aynı şekilde ilerliyoruz.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Erik ten Hag’dan Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!