1. Haberler
  2. Medya
  3. Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı ve İçeriği

Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı ve İçeriği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı Gerçekleşti

Netflix’in merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon lansmanı, 10 Ekim akşamı The Marmara Esma Sultan’da gerçekleştirildi. Bu özel etkinlik, dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz ve dizinin oyuncu kadrosundan birçok ünlü ismin katılımıyla renklendi.

Gecede, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu, Hande Yılmaz, Alişan Uğur, Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt gibi isimler yer aldı. Sanat ve sinema dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı bu özel gece, Sonic Boom‘un canlı performansıyla devam etti.

Erşan Kuneri 2. Sezon Hakkında

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda 84 yaşına gelmiş bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon, hayatı ve sinema kariyeri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar veren Erşan’ın anılarına odaklanıyor.

İzleyiciler, Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte 80’li yılların ortalarına geri dönerek, ortağı ve eski oyuncu arkadaşlarıyla birlikte hayata geçirdiği filmleri görecekler. Ayrıca, inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatına dair de detaylara yer verilecektir. Bu sekiz bölümlük yeni sezonda, yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle dolu, eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulacak.

Erşan Kuneri 2. Sezon Lansmanı ve İçeriği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!