1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erzurum’da Mevsimin İlk Karı Düştü

Erzurum’da Mevsimin İlk Karı Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum şehir merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, yüksek bölgelerde yerini kar yağışına bıraktı. ŞEHİR MERKEZİNE İLK KAR DÜŞTÜ Soğuk havanın da etkisiyle, gece ilerleyen saatlerde şehir merkezine mevsimin ilk karı düştü. Palandöken ilçesindeki mahallelerde, parklar ve bahçeler, araçlar, ağaçlar, kaldırımlar ve çatılar bembeyaz bir örtüyle kaplandı. Bu manzara, kış mevsiminin habercisi olarak vatandaşlara kendini gösterdi.

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI Sonbahar mevsiminin hâkim olduğu ekim ayının ortalarında şehir merkezinde bu beklenmedik kar yağışı, vatandaşları oldukça şaşırttı. Birçok kişi, aniden bastıran kar yağışını cep telefonlarıyla kaydetmeye çalıştı ve çocuklar neşeyle kar topu oynamaya başladı. İklim değişikliği ile birlikte bu tür hava olaylarının artması, insanların alışkanlıklarını da etkiliyor.

Kar yağışının ardından, şehirdeki sokaklar beyaz bir örtüyle kaplanırken, vatandaşlar karın tadını çıkarmak için dışarı çıkmayı tercih etti. Özellikle çocuklar, karla oynamanın mutluluğunu yaşarken, yetişkinler de sıcak çay eşliğinde bu güzel manzarayı izlemeyi tercih etti.

Kaynak: Sözcü

Erzurum’da Mevsimin İlk Karı Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!