1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’ta Cinsel Taciz Olayı: Şüpheli Gözaltına Alındı

Esenyurt’ta Cinsel Taciz Olayı: Şüpheli Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’ta Cinsel Taciz Olayı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, sabah saatlerinde işe gitmek için yürüyen 24 yaşındaki A.T. isimli genç kıza, sokakta cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir şüpheli gözaltına alındı. A.T., yaşadığı korkunç olayı hemen polise bildirerek şikayette bulundu.

Polis ekipleri, genç kızın şikayeti üzerine hızlı bir şekilde harekete geçti ve bölgede yaptıkları incelemeler sonucunda, şüpheli S.D. (47) aynı mahallede yakalandı. Yapılan araştırmalarda, şüphelinin daha önce de cinsel saldırı ve yaralama suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

CİNSEL SALDIRIDAN KAYDI VAR

Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.D., adliyeye sevk edildi. Bu olay, son günlerde cinsel saldırı suçlarının artması ve faillerin serbest kalması gibi sorunları tekrar gündeme getirdi.

Özellikle Beyoğlu’nda bir kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunduğu tespit edilen iki kişinin, cinsel saldırı suçlarından kaydı olmasına rağmen yeniden serbest bırakılması, sosyal medyada büyük tepkilere yol açmıştı. Tepkilerin ardından suçluların tutuklanması ise bir nebze olsun rahatlama sağlamıştı.

Toplumda bu tür olaylara karşı duyarlılığın artması ve adaletin sağlanması adına, kadınların haklarını koruma konusunda daha fazla adım atılması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Sözcü

Esenyurt’ta Cinsel Taciz Olayı: Şüpheli Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!