1. Haberler
  2. Magazin
  3. Eser ve Berfu Yenenler’in Mutlu Aile Hayatı ve Kuzey’in 5. Doğum Günü Kutlaması

Eser ve Berfu Yenenler’in Mutlu Aile Hayatı ve Kuzey’in 5. Doğum Günü Kutlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eser ve Berfu Yenenler’in Aile Hikayesi

Eser ve Berfu Yenenler'in Aile Hikayesi

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015’in dördüncü güzeli seçilen Berfu Yenenler, 2019 yılında hayatlarını birleştirdi. Çift, mutlu ve sevgi dolu evlilikleriyle magazin dünyasında dikkat çeken isimlerden biri haline geldi. Berfu ve Eser Yenenler’in, 2019’daki evliliklerinden bu yana iki çocukları oldu ve bu durum onların mutluluğunu daha da pekiştirdi.

Eser ve Berfu Yenenler'in Mutlu Aile Hayatı ve Kuzey'in 5. Doğum Günü Kutlaması

Çiftin ilk evlatları Kuzey, evlendikleri yıl dünyaya geldi. Ardından 2021 yılında ikinci oğulları Mete ailelerine katıldı. Yenenler çiftinin çocukları, onların hayatına neşe ve mutluluk katarken, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarının da vazgeçilmez bir parçası oldu.

Kuzey’in 5. Doğum Günü Kutlaması

Kuzey'in 5. Doğum Günü Kutlaması

Berfu ve Eser Yenenler’in büyük oğlu Kuzey, geçtiğimiz gün 5. yaşına girdi. Bu özel günde, Yenenler çifti sosyal medya hesaplarından duygu dolu paylaşımlar yaparak oğullarının doğum gününü kutladılar.

Berfu Yenenler, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İyi ki doğdun ilk göz ağrım. Daha iyi bir annelik yolculuğu hayal edemezdim… Hep gül ki güneşler açsın. Seni çok seviyorum küçük adam Kuzey Emmi.”

Eser Yenenler ise, oğlu için yazdığı mesajda, “Tüm bu olağanüstü anların üstünden 5 yıl geçmesine inanamıyorum. Seni çok seviyorum oğlum. İyi ki doğdun Kuzey’im.” ifadelerini kullanarak, yürekten hislerini paylaştı. Çiftin bu paylaşımları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Eser ve Berfu Yenenler'in Mutlu Aile Hayatı ve Kuzey'in 5. Doğum Günü Kutlaması

Eser ve Berfu Yenenler’in Mutlu Aile Hayatı ve Kuzey’in 5. Doğum Günü Kutlaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!