1. Haberler
  2. Medya
  3. Evcilik Filmi Tanıtımı: İnsan İlişkileri ve Gerilim

Evcilik Filmi Tanıtımı: İnsan İlişkileri ve Gerilim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Evcilik” Filminden İlk Tanıtım Yayınlandı

Yapımını Meddah ve Sky Film’in üstlendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Ümit Ünal’ın üstlendiği “Evcilik” filmi, ünlü oyuncular Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in etkileyici performanslarıyla sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İnsan İlişkilerinin ve Toplumsal Farkların Yüzleştiği Bir Gerilim

Film, Ege kıyılarında yer alan huzurlu bir otel olan Evcilik’te geçiyor. Sıkıcı bir hayat süren genç bir çift, Fırat ve Filiz, bu otelde geçirecekleri bir tatili hayal ederler. Ancak, oteli işleten Özkan ve ondan epey genç olan karısı Aysun ile tanışmaları, durumun hiç de bekledikleri gibi olmadığını gösterir.

Özkan ve Aysun arasında son derece doğal ve sınırsız bir aşk mevcuttur. Birbirlerine “Kınalı” ve “Duman” gibi takma isimlerle hitap ederek, aşklarının derinliğini ve samimiyetini ortaya koyarlar. Fırat ve Filiz, bu köylü çiftinin aşkına hayran kalırken, onların aksanlarını komik bulup, bir oyun gibi taklit etmeye başlarlar.

Fakat, Aysun ve Özkan bu alaycı oyuna tanık olunca kendilerini aşağılanmış hissederler. Bu durum, Evcilik’i cinsel, sınıfsal ve kültürel gerilimlerin çatışma alanına dönüştürür. İlişkilerin derinliklerinde yatan çatışmalar, otelin sakin atmosferinde bir anda alevlenir.

“EVCİLİK” çok yakında sinemalarda izleyiciyle buluşacak!

Evcilik Filmi Tanıtımı: İnsan İlişkileri ve Gerilim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!