1. Haberler
  2. Medya
  3. Exxen’de Yeni Dizi: Kara Kenan’ın Çekimleri Başladı

Exxen’de Yeni Dizi: Kara Kenan’ın Çekimleri Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Exxen’den Yeni Sezon Atağı: “Kara Kenan” Dizi Çekimleri Başladı

Türkiye’nin dijital platformu Exxen, yeni sezon projeleriyle izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Instagram ve YouTube fenomeni, sosyal medyada yarattığı içeriklerle adından sıkça söz ettiren Nalet Bebe lakaplı Ömer Başdoğan, en sevilen ve tanınan karakteri “Kara Kenan” ile izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı.

Yapımcılığını Pastel Filmin üstlendiği, yönetmenliğini ise Onur Uzun’un yaptığı bu yeni dizi, Ömer Başdoğan’ın başrolünde yer almasıyla dikkat çekiyor. “Kara Kenan”, yeni sezonda Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak.

Dizinin konusu, saygınlığını Don Vito Carleone‘den, öfkesini Tony Soprano‘dan, efkarını Thomas Shelby‘den ve cesaretini ise atalarından alan Kara Kenan’ın İstanbul’daki alemlerinde yaşadığı trajikomik olayları ele alıyor. Bu karakterin yaşamı, izleyicilere hem güldürecek hem de düşündürecek.

“Kara Kenan”, yeni sezonuyla Exxen’de izleyicileri bekliyor. Heyecan verici gelişmeler ve sürükleyici hikayesi ile dizi, izleyicilerin gönlünde taht kurmaya aday.

Exxen’de Yeni Dizi: Kara Kenan’ın Çekimleri Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!