1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih Dursun’dan Uluslararası Karikatür Yarışmasında Dünya Birinciliği

Fatih Dursun’dan Uluslararası Karikatür Yarışmasında Dünya Birinciliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Dursun’dan Büyük Başarı

Fatih Dursun'dan Büyük Başarı

Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencisi Fatih Dursun, hayvan haklarına dikkat çektiği etkileyici karikatürüyle Belçika’da bu yıl 36.’sı düzenlenen Uluslararası Olense Karikatür Yarışması’na katıldı. Dursun’un karikatürü, jüri üyeleri tarafından yapılan titiz değerlendirmede, yüzlerce eser arasında öne çıkarak dünya birinciliğine layık görüldü.

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu, 25 yıldır görev yaptığı okulda öğrencilerinin pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza attığını ifade etti. Ayrancıoğlu, bu başarıların arkasında yatan sebebin, öğrencilere disiplinli bir çalışma ortamı sunmak olduğunu vurguladı:

  • “Köylerden gelen öğrencilerimizin yatılı okuduğu bu okulda yıllardır karikatür atölye çalışmaları yapıyorum.”
  • “Yüzlerce öğrencimiz ulusal ve uluslararası büyük başarılara imza attı.”
  • “Bu durum, hangi ortamda olursak olalım disiplinimizi elden bırakmadan, emekle, inançla, inatla, sevgiyle ve sabırla çalışmalarını sağladığımızda, çocuklarımızın ulaşamayacağı başarı olmadığını gösteriyor.”

Ayrancıoğlu, Fatih’in karikatürüyle hayvanların yaşama hakkını vurguladığını ve bu konuda dünyaya önemli bir mesaj verdiğini belirtti. Öğrencisi Fatih’i bu başarısından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Müdürü İlhan Özkan da Fatih’i tebrik ederek, öğrencilerinin elde ettiği başarıların devamını diledi.

Kaynak: Sözcü

Fatih Dursun’dan Uluslararası Karikatür Yarışmasında Dünya Birinciliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!