1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih Erbakan’dan Ekonomik Sorunlar ve Gençliğe Vurgu

Fatih Erbakan’dan Ekonomik Sorunlar ve Gençliğe Vurgu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Açıklamaları

Milli Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, derneğin “ahlak ve maneviyat sahibi nesillerin yetişmesi” noktasında üstlendiği önemli misyonu vurguladı. Erbakan, gençliğin geleceği için bu tür derneklerin önemine dikkat çekti.

Ardından, partisinin Karaköprü İlçe Kongresi‘nde bir konuşma yapan Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin iktidar yürüyüşüne dair güçlü mesajlar verdi. “Bu yürüyüşün sonu milli görüş iktidarı olacak; yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya kurulacak” diyen Erbakan, Şanlıurfalıların milli görüşün ikinci 40 yılında yeniden şahlanmasına katkı sağladığını belirterek, onlara teşekkür etti.

EKONOMİK SORUNLARA DEĞİNDİ

Fatih Erbakan, konuşmasında ülkenin ekonomik sorunlarına da geniş bir yer ayırdı. Halkın alım gücündeki düşüşe dikkat çeken Erbakan, kaynakların yanlış yerlere aktarıldığını ifade etti. “Paralar faiz, israf ve imtiyazlı holdinglere gidiyor. Bu yüzden çiftçiye, işçiye, emekliye kaynak kalmıyor” dedi.

Erbakan, iktidara gelmeleri halinde milli kaynakları etkin bir şekilde kullanarak denk bütçe yapacaklarını ve ekonomik sıkıntıların üstesinden geleceklerini belirtti. Ayrıca, “Zinayı suç olmaktan çıkaran, süresiz nafaka ve 6284 sayılı kanun gibi yuva yıkan düzenlemeleri ıslah edeceğiz” şeklinde konuşarak, toplumsal değerlere vurgu yaptı.

Uyuşturucu ile mücadelede de kararlılık göstereceklerini ifade eden Erbakan, bu konuda sadece torbacı ve kuryelerin değil, baronların da hedef alınacağını vurguladı. Karaköprü’de israfı önlediklerini, yolsuzluğa izin vermediklerini belirten Erbakan, “Aynısını iktidara geldiğimizde ülke genelinde de yapacağız” dedi.

22 yıllık iktidar döneminin ardından yoksulluğun daha da arttığını dile getiren Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak biz, halkımızın yüzünü tekrar güldüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Fatih Erbakan’dan Ekonomik Sorunlar ve Gençliğe Vurgu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!