1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük, Adanaspor’u 4-0 Yenerek 2. Sıraya Yükseldi

Fatih Karagümrük, Adanaspor’u 4-0 Yenerek 2. Sıraya Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük, Adanaspor’u 4-0 Geçti

Trendyol 1’inci Lig’in 10’uncu hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, kendi sahasında Adanaspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşen bu karşılaşma, futbol severler için oldukça heyecan dolu anlara sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip etkili bir performans sergileyerek 31’inci dakikada Wesley’in bulduğu golle öne geçti. Ardından, 38’inci dakikada Joao Camacho’nun attığı golle ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle kapattı. Bu goller, Fatih Karagümrük’ün maçtaki hakimiyetini pekiştirdi.

İkinci yarıda da temposunu artıran Karagümrük, 81’inci dakikada bir kez daha sahneye çıkan Wesley ile üçüncü golü buldu ve skoru 3-0’a taşıdı. Maçın son dakikalarında, 90+2’nci dakikada Baran Demiroğlu’nun attığı golle farkı 4’e çıkararak maçı 4-0 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte Fatih Karagümrük, puanını 18’e yükselterek maç fazlasıyla ligde 2’nci sıraya yerleşti. Adanaspor ise 6 puanda kalarak zor bir dönem geçirmeye devam etti. Ligin bir sonraki haftasında Karagümrük, deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacakken, Adanaspor ise evinde Bandırmaspor’u ağırlayacak.

Kaynak: Sözcü

Fatih Karagümrük, Adanaspor’u 4-0 Yenerek 2. Sıraya Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!