1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fazilet Camisi’nde Yaşlı Adamın Şok Edici Saldırısı

Fazilet Camisi’nde Yaşlı Adamın Şok Edici Saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Camide Yaşanan Şok Edici Saldırı

Camide Yaşanan Şok Edici Saldırı

Dün, ilçedeki Fazilet Camisi’nde meydana gelen olay, cami cemaatini derinden sarstı. Gönüllü olarak temizlik yapan 81 yaşındaki Halil Şahin, caminin önünde arkasından gelen G.A. tarafından aniden saldırıya uğradı. Olay anı, caminin güvenlik kameralarına yansıdı; görüntülerde G.A.’nın yaşlı adamı abdesthane bölümüne çekerek dakikalarca sopayla darp ettiği görülüyor.

G.A., Halil Şahin’i yerde sürükleyerek iç taraftaki gasilhaneye götürdü ve orada da şiddete devam etti. Saldırgan, olayın ardından hızla camiden uzaklaştı. Ağır yaralı olarak camiye gelen diğer cemaat tarafından fark edilen Halil Şahin, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahin’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor; kulağında kesik, kafatasında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda yaralar mevcut. Şu anda tedavi altında.

Olayın hemen ardından kaçan şüpheli G.A. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Edinilen bilgilere göre, G.A.’nın daha önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

‘Öldüresiye Dövülmüş’

Halil Şahin’in oğlu Hayati Şahin (47), babasına yapılan bu saldırının hiçbir mantıklı sebebi olmadığını belirtti. “Babam, camiye temizlik yapmak üzere gitmişti. Öldüresiye dövmüş, dövdükten sonra biri gelince içeriye çekmiş ve üzerine temizlik görevlisi yeleği giyerek gelenlere, ‘Ben temizlik yapıyorum, kimse girmesin’ demiş. Babamı orada ölüme terk etmiş. Eğer o an orada kimse olmasaydı, belki de hayatını kaybedecekti.” dedi.

Hayati Şahin, saldırganın kim olduğunun bilinmediğini, sadece güvenlik kameralarının olayın detaylarını ortaya koyduğunu ifade etti. “81 yaşındaki bir adama böyle bir şey yapılması akıl almaz. Biz gasp olabileceğini düşünüyoruz. Şu an babam kendinde değil, kafatasına dikiş atıldı, kulağı parçalanmış ve ona da dikiş atıldı. Sağ eli tamamen patlak ve kırık, gözleri görmüyor. Onu da kontrol edecekler. Biz şikayetçiyiz.” şeklinde konuştu.

Olayın tanıklarından biri olan esnaf Mithat Altun, Halil Şahin’i yaralı halde bulduğunu anlattı: “İçeriden sesler duyuyordum, iniltiler geliyordu. Kapının arkasına birtakım eşyalar yıkmışlar, açılmasın diye. Sonra kapıyı açtım. Halil Amca orada yatıyordu, kanlar içindeydi, musalla taşının altına götürmüşler. Hemen çıktım, ambulansı aradım. Ambulans geldi ve onu hastaneye kaldırdılar. 81 yaşında, kendi halinde bir adam, düşmanı olduğunu düşünmüyoruz.” dedi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürmektedir.

Fazilet Camisi’nde Yaşlı Adamın Şok Edici Saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!