1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan Transfer Açıklamaları

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan Transfer Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli ekibin transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Cristian Medina transferiyle ilgili sorulara yanıt veren Ilıcalı, şunları söyledi:

Cristian Medina transferi için, “Cristian Medina, Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istiyor. Bu konuda oldukça kararlı bir tutum sergiliyor. Ancak Boca Juniors, şu anda zor günler geçiriyor ve ‘Bu dönemde değil, Ocak’ta görüşelim’ dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendirmek için gerekli adımları atacağız,” ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci’nin takımda kalmasını istediklerini belirten Acun Ilıcalı, “İrfan Can Kahveci bizim için çok değerli bir oyuncu. Kendisine büyük bir sevgi besliyorum ve Ali Koç’un da onu çok sevdiğini biliyorum. Fenerbahçe’de kalmalı, çünkü takımımızın kalitesi yüksek ve hocamız, oynayacak olanlara karar veriyor,” şeklinde konuştu.

Youssef En-Nesyri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, “Youssef En-Nesyri, bu sezon 11 maçta yalnızca 1 gol attı. Ancak, kaç maçta 90 dakika sahada kaldığını dikkate almak lazım. Kalecinin çıkardığı, direğin içinden dönen topları da hesaba katarsanız, performansı her geçen gün artıyor. Sevilla, kendisi için 35-40 milyon euroluk teklifleri reddetti,” dedi.

Victor Osimhen hakkındaki sorulara da yanıt veren Acun Ilıcalı, “Victor Osimhen için aramızda bir konuşma yapmadık. Kendisi değerli bir oyuncu ama şu anda onu istemedik. Dzeko, En-Nesyri ve Cenk de kadromuzda bulunuyor. Dört forvetin sahada yer alması durumunda, hangisi oynayacak? Osimhen’i kadroya katarsanız, diğerlerini bekletmek zorunda kalacaksınız. Şu anda forvetleri kıyaslamak için erken, sezon sonu değerlendirelim,” şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan Transfer Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!