1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos Maçı Öncesi Gergin Atmosfer

Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos Maçı Öncesi Gergin Atmosfer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Beko’nun Panathinaikos ile Maçı Öncesi Gergin Atmosfer

EuroLeague’in beşinci haftasında Fenerbahçe Beko, Kadıköy’deki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Panathinaikos ile karşılaştı. Maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar, Yunan ekibinin başındaki Ergin Ataman’a büyük bir tepki gösterdi. Panathinaikos oyuncuları ısınmaya çıktığında, taraftarlar Ataman’ı yuhalayarak protesto etti. Bu durumun sebebi, Ataman’ın Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından, Panathinaikos ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sarı-kırmızılı taraftarlara eliyle 3-1 işareti yapmasıydı.

Bu olayın ardından gelen yoğun tepkilerin etkisiyle, Ataman sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe camiasından özür diledi. Ancak bu duruma Fenerbahçe yönetimi, Ataman’ın A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın başında bulunduğu süre boyunca milli takıma oyuncu göndermeme kararı aldığını açıkladı.

Maçtan Önce Saygı Duruşu

Öte yandan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi’ne yapılan terör saldırısı nedeniyle karşılaşma öncesinde bir saygı duruşu gerçekleştirildi. Tribünlerdeki taraftarlar, saygı duruşunun ardından “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarak terörü lanetledi. Müsabaka öncesinde kulüp tarafından tüm koltuklara Türk Bayrağı yerleştirildi. Sarı-lacivertli taraftarlar, koltuklara bırakılan bayrakları sallayarak Cumhuriyet’in 101. yılını coşkuyla kutladı. Salona getirilen bandonun çaldığı ’10. Yıl Marşı’na tribünler bayraklarla eşlik ederek unutulmaz bir atmosfer yarattı.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos Maçı Öncesi Gergin Atmosfer
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!