1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Manchester United ile Karşılaşıyor: Mourinho’nun Açıklamaları

Fenerbahçe, Manchester United ile Karşılaşıyor: Mourinho’nun Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Manchester United’ı Ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın akşam sahasında İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesinde, Manchester United’ın teknik direktörü José Mourinho, basın toplantısı düzenleyerek, karşılaşma hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Mourinho’nun Açıklamalarındaki Öne Çıkanlar:

  • Rotasyon Yapmayı Düşünmüyorum
  • “Ben Manchester United’ın teknik direktörü değilim. Ancak, Fenerbahçe’nin bu maçta korkması için bir sebep görmüyorum. Yine de, karşılaşmanın kolay bir maç olmayacağını biliyorlardır. Eğer yarınki maçın basit geçeceğini düşünüyorlarsa, bu yanlış bir yaklaşım olur. Hafta sonundaki maçı düşünerek, rotasyon yapacaklarını sanmıyorum.”

  • Geçmişteki İyi Dileklerim
  • “Manchester United’tan ayrıldığım andan itibaren, onlara her zaman en iyi dileklerimi ilettim. Şu anda takımın durumu harika olmasa da, bu durum beni mutlu etmiyor. Ancak, bu konuda düşünmek için ne yazık ki bir dakikam yok.”

  • Bana Bonus ve Madalya Vermeleri Gerekirdi
  • “Takım, hocalarına olan inançlarını sürdürüyor ve bu sayede ilerleyebiliyorlar. Hocalarının, takımlarının gelişebileceğine inanmaları önemli. Benim dönemim ile bugünkü durum arasındaki fark bu. Avrupa Ligi’ni kazanmıştık ve ligi ikinci sırada bitirmiştik. Eğer Manchester City puan cezası alırsa, o zaman biz de kazanabilirdik. O dönem, bana bonus ve madalya verilmesi gerekirdi.”

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Manchester United ile Karşılaşıyor: Mourinho’nun Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!