1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Zorlu Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Zorlu Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Son resmi karşılaşmasını 29 Eylül’de gerçekleştiren ve bir haftayı da BAY geçiren Fenerbahçe, yarın oynayacağı zorlu Samsunspor mücadelesine odaklanmış durumda. Teknik Direktör Jose Mourinho, bu önemli randevu için sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirlemiş durumda. Portekizli çalıştırıcı, milli arada sakatlığı nedeniyle uzun bir süre bireysel antrenman yapmak zorunda kalan Allan Saint-Maximin’i yedek kulübesine almayı planlıyor. Mourinho’nun sol kanatta Filip Kostić’i tercih etmesi bekleniyor.

BECAO GÖZE GİRDİ

Milli arada fiziksel eksikliklerini gideren Kostić’ten büyük beklentiler var. Tecrübeli teknik adam, sakatlığını atlatarak takıma dönen Çağlar Söyüncü’yü de tekrar 11’de görmek istiyor. Milli stoperin defanstaki partnerinin ise Becao olması öngörülüyor.

Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

İyileşen Osayi Samuel’in de 11’deki yerini alması beklenirken, Mert Müldür’ün ise yedek kulübesine çekileceği düşünülüyor. Orta sahadaki kombineyi Amrabat ve Fred ile güçlendirmeyi planlayan Mourinho’nun, Szymanski’ye olan güvenini kaybetmeyeceği öğrenildi. Sağ kanatta Dusan Tadić, en ileri uçta ise Youssef En-Nesyri’nin oynaması bekleniyor.

BİR GOLÜ VAR

Jose Mourinho’nun kadrosunda görmek istediği isimlerden biri olan Allan Saint-Maximin, sarı-lacivertli forma altında toplamda 10 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, ligin 5. haftasında kazanılan 2-0’lık Kasımpaşa karşısında bir gol atıp, bir asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Samsunspor Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!