1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Taraftarından Devlet Bahçeli’ye Sert Tepki

Fenerbahçe Taraftarından Devlet Bahçeli’ye Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Taraftarından Sert Tepki

Fenerbahçe taraftarı, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’ı Meclis’te konuşmaya davet etmesine büyük bir öfkeyle karşılık verdi. Süper Lig’in 10. haftasında Bodrum FK’yı ağırlayan Fenerbahçe, dolu tribünler önünde sahaya çıktı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tribünlerde coşkulu bir atmosfer hakimdi ve Atatürk ile Türk bayrakları gururla dalgalandı.

Kale arkasında, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır” sözünün yer aldığı etkileyici bir pankart açıldı. Ayrıca, tribünlerde siyasetin gündemine dair çeşitli tezahüratlar yükseldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın” şeklindeki açıklamaları, Türkiye’nin siyasi gündeminde geniş yankı buldu.

Bodrum FK maçı öncesinde tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, Bahçeli’nin sözlerine tepki göstererek, “Terörist Meclis’te konuşma mı yapar? O…. çocuğu Abdullah Öcalan” şeklinde sloganlar attı. Bu durum, taraftarın konuyla ilgili duyduğu rahatsızlığı ve güçlü bir protesto mesajı verme isteğini açıkça ortaya koydu.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe Taraftarından Devlet Bahçeli’ye Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!