1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Mourinho ile Koç ve Ilıcalı’dan Kritik Toplantı

Fenerbahçe’de Mourinho ile Koç ve Ilıcalı’dan Kritik Toplantı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Mourinho ile Koç ve Ilıcalı’dan Önemli Toplantı

Milli aranın ardından Samsunspor deplasmanında mücadele edecek olan Fenerbahçe’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç, ünlü teknik direktör Jose Mourinho ve asbaşkan Acun Ilıcalı, kritik bir yemekte bir araya geldi.

Osayi Samuel’in Dönüşü Bekleniyor

TV100’de yer alan habere göre; Mourinho, takımın genel durumu hakkında Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile görüşmelerde bulundu. Bu süreçte, Mert Müldür’ün performansından memnun kalmadığını ve sakatlığı nedeniyle Bright Osayi-Samuel’in takıma dönüşünü dört gözle beklediğini ifade ettiği öğrenildi.

Kostić ve Oosterwolde Planları

Portekizli teknik adamın, Filip Kostić’i sol bekte değerlendirmek istediği belirtildi. Mourinho, Sırp futbolcuya bu pozisyonda forma şansı vererek Jayden Oosterwolde’yi stoper mevkisine çekmeyi planladığını iki yöneticisine aktardı.

Szymański’nin Önemi

Orta sahada yeni transfer olan Sofyan Amrabat’ın performansından memnun kalan Mourinho, son dönemlerde eleştirilen Sebastian Szymański’yi ise hâlâ vazgeçilmez oyuncusu olarak gördüğünü belirtti.

Dönüşümlü Oyun Stratejisi

İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder gibi oyuncuların az süre almasının yarattığı sıkıntıyı fark ettiğini dile getiren deneyimli teknik adam, bu isimlerle ilgili milli ara sonrası yeni bir aksiyon almayı planladığını ifade etti. Mourinho, forvet hattında ise Edin Džeko ve Youssef En-Nesyri’ye dönüşümlü olarak forma vereceğini Koç ve Ilıcalı’ya iletti.

Paniğe Gerek Yok

61 yaşındaki teknik adamın toplantı sırasında, “Paniğe gerek yok, her şeyi kontrol altına alacağım” dediği öğrenildi. Bu ifadeleriyle, takımın durumunu kontrol altında tutma konusundaki kararlılığını ortaya koymuş oldu.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe’de Mourinho ile Koç ve Ilıcalı’dan Kritik Toplantı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!