1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Mourinho’nun Taktiksel Değişiklikleri ve Kostić’in Rolü

Fenerbahçe’de Mourinho’nun Taktiksel Değişiklikleri ve Kostić’in Rolü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Mourinho’nun Yeni Planları

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, sezonun başından beri istediği sistemi oturtmakta zorluk yaşıyordu. Ancak, milli aranın ardından bu durum değişmeye başlıyor. Portekizli hoca, ilk 11’de köklü bir revizyona gitmeyi planlıyor. Transferin son gününde kadroya katılan Filip Kostić, bu değişiklikte önemli bir rol üstlenecek.

Kostić, fizik kondisyon seviyesi açısından takımla arasındaki farkı kapatmayı başardı ve özel bir program sayesinde 90 dakika boyunca mücadele edebilecek seviyeye geldi. Mourinho, bu nedenle Kostić’i Samsunspor maçında ilk 11’de değerlendirmeyi düşünmekte.

STOPERLER DEĞİŞEBİLİR

Kostić, Mourinho’nun sol kanattaki joker oyuncusu olarak öne çıkıyor. Yoğun maç trafiği göz önünde bulundurulduğunda, Kanarya’nın teknik direktörü Kostić’i hem sol bekte hem de sol açıkta kullanmayı planlıyor. Stoper tandeminden memnun kalmayan Mourinho, Oosterwolde’yi stopere çekmeyi düşünürse, Kostić sol bekte görev alacak.

  • Becao, Djiku ve Çağlar stoperde; Oosterwolde de sol bekte oynarsa, Kostić bu kez sol açıkta Saint-Maximin’in yerinde forma giyecek.
  • Her iki diziliş ve sistem denemelerinde Kostić ve Oosterwolde, kilit isimler olarak öne çıkacak.

Fenerbahçe taraftarları, Mourinho’nun bu taktiksel değişikliklerinin takıma nasıl yansıyacağını merakla bekliyor. Yeni düzenlemelerle birlikte, takımın performansında önemli bir yükseliş yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe’de Mourinho’nun Taktiksel Değişiklikleri ve Kostić’in Rolü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!