1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakibi Manchester United’daki Kriz

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakibi Manchester United’daki Kriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakibi Manchester United’ın Durumu

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakibi Manchester United'ın Durumu

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde kağıt üzerindeki en güçlü rakibi olarak gösterilen Manchester United, son yıllarda hayal kırıklığı yaratan performansını bu sezon da sürdürmekte. Kırmızı Şeytanlar, son olarak Aston Villa ile oynadıkları karşılaşmada golsüz berabere kalmaları sonucunda yönetim için sabrın taşma noktasına geldiğini gösterdi. Bu maçta takımın sahipleri ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro tribünde bulunması, “Ten Hag’ın son şansı” yorumlarının artmasına yol açtı.

İngiliz basını, Aston Villa karşılaşmasının ardından Hollandalı menajer Erik ten Hag’ın kredisinin dolduğunu ve görevine son verilmesinin an meselesi olduğunu öne sürdü. Bu durum, kulüp içindeki belirsizlik atmosferini daha da derinleştirdi.

Ten Hag’ın Açıklamaları Taraftarları Kızdırdı

Ten Hag, Manchester United ile en kötü sezon başlangıcını yaşarken, bu duruma rağmen Aston Villa maçının ardından yaptığı açıklamalarla taraftarların tepkisini topladı. Ten Hag, “Ligde 4 maçtır gol yemiyoruz. Üst üste Porto ve Aston Villa gibi zorlu deplasmanlardan puanla döndük. Gelişme kaydettiğimizi görebiliyorsunuz. Bu dönemdeki milli aranın pek faydalı olmadığını düşünüyorum” şeklinde ifadeler kullandı. Ancak bu sözler, taraftarların sabrını daha da zorladı.

Yeni Teknik Direktör Arayışları

Manchester United yönetimi, Ten Hag ile yolları ayırmanın eşiğine geldiğinde, ilk olarak Inter’in teknik patronu Simone Inzaghi’nin kapısını çaldı. Ancak İtalyan çalıştırıcının olumsuz yanıt vermesi, kulübü yeni bir arayışa yönlendirdi. Şu anda, Manchester United’ın iki İspanyol teknik direktör ile görüşme halinde olduğu bildiriliyor: Xavi Hernandez ve Xabi Alonso. Xavi, geçtiğimiz sezon Barcelona ile yollarını ayırmıştı. Diğer yandan, Alonso ise Leverkusen ile geçen yıl büyük bir başarı elde ederek Almanya’da namağlup şampiyon olmuş ve Avrupa Ligi’nde finale kadar yükselmişti.

En Kötü Başlangıç Rekoru

Manchester United yönetiminin, bu iki isimden biriyle kısa süre içerisinde anlaşarak Ten Hag’ın görevine son vermesi bekleniyor. Kulüp, muhtemelen 24 Ekim’de Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacakları Avrupa Ligi maçına yeni teknik direktörüyle çıkacak. Premier Lig’de oynanan 7 maçta yalnızca 2 galibiyet alarak 8 puan toplayabilen Manchester United, şu an 14. sırada yer almakta ve bu, kulüp tarihinin en kötü başlangıcı olarak kaydedildi. Ayrıca, Avrupa Ligi’nde de Twente ve Porto ile berabere kalarak hayal kırıklığı yarattılar.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Rakibi Manchester United’daki Kriz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!