1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Samsunspor Maçı Öncesi Hazırlıkları ve İstatistikleri

Fenerbahçe’nin Samsunspor Maçı Öncesi Hazırlıkları ve İstatistikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Samsunspor Maçı Öncesi Durumu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında yarın Samsunspor ile zorlu bir deplasman mücadelesine çıkacak. Maç, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.

Süper Lig’de geride kalan 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden Fenerbahçe, toplamda 16 puan toplayarak dördüncü sırada yer alıyor. Öte yandan, Samsunspor 6 galibiyet ve 2 yenilgi ile toplamda 18 puan toplayarak ikinci sırada konumlanmış durumda.

İsmail Yüksek’in Sakatlığı Ne Durumda?

Fenerbahçe’de, sakatlığı bulunan milli futbolcu İsmail Yüksek’in durumu, bugün gerçekleştirilecek son antrenmanın ardından netlik kazanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Twente ile oynanan müsabakada omzundan sakatlanan Yüksek, A Milli Futbol Takımı’nın Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçların kadrosunda yer alamamıştı.

Deplasmanda Yenilgisi Yok

Fenerbahçe, bu sezon ligde çıktığı 4 deplasman maçında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak güçlü bir deplasman istatistiği yakaladı. Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir’de karşılaşan Fenerbahçe, bu maçta 90 dakika sonunda 2-2’lik eşitlikle sahadan ayrılmıştı. Ancak bu maçın ardından, rakip sahalarda Çaykur Rizespor’u 5-0, Kasımpaşa’yı 2-0 ve Antalyaspor’u da 2-0’lık sonuçlarla mağlup ederek önemli bir çıkış gösterdi. Ayrıca, Jose Mourinho’nun ekibi, ligde deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kalesinde gol görmeden kazanmayı başardı.

Kaynak: Sözcü

Fenerbahçe’nin Samsunspor Maçı Öncesi Hazırlıkları ve İstatistikleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!