1. Haberler
  2. Gündem
  3. FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü ve Sosyal Medya Tepkileri

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü ve Sosyal Medya Tepkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümü

FETÖ’nün Pensilvanya’da yaşayan elebaşı Fetullah Gülen’in hayatını kaybettiği bildirildi. Terör örgütü liderinin ölüm haberini, bizzat FETÖ’nün yayın organları duyurdu. Gülen’in ölümü, örgüt üyeleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanırken, terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen de bu haberi sosyal medya hesabından doğruladı.

Sosyal medya platformlarında, Gülen’in ölümü üzerine kullanıcılar çeşitli paylaşımlar yaparken, “Gebermiş” etiketi kısa sürede gündemde yerini aldı. Kullanıcılar arasında, “Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?” gibi ifadeler de dikkat çekti.

Özellikle, 18 Aralık 2002 tarihinde suikast sonucu hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Ateşi bol olsun, kötüler gider, kötülükleri nesillerce devam eder…” ifadelerini kullanarak, durumu değerlendirdi.

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümü ve Sosyal Medya Tepkileri

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise FETÖ terör örgütü içerisindeki gelişmelere dikkat çekerek, örgütün geleceği hakkında yorumlarda bulundu. Bu durum, örgütün iç dinamiklerinin nasıl şekilleneceği konusunda tartışmalara yol açtı.

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in Ölümü ve Sosyal Medya Tepkileri

Kaynak: Sözcü

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü ve Sosyal Medya Tepkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!