1. Haberler
  2. Gündem
  3. FETÖ Elebaşı Gülen’in Cenaze Töreni ve Katılımcılar

FETÖ Elebaşı Gülen’in Cenaze Töreni ve Katılımcılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ Elebaşı Gülen’in Cenaze Töreni

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenaze Töreni

20 Ekim’de hayatını kaybettiği duyurulan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in cenaze törenine, New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium isimli spor kompleksinde katılan bazı FETÖ mensupları, yüzlerini gizlemek için taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle dikkat çekti. Cenaze için toplanma yeri bilgileri son ana kadar gizli tutulmuş olsa da, saatler öncesinde örgütün WhatsApp gruplarından bilgilendirme mesajları paylaşıldı.

FETÖ Elebaşı Gülen'in Cenaze Töreni ve Katılımcılar

Bu bilgilendirme mesajında, cenazeye katılacak olan örgüt mensuplarına, yüzlerini gizlemeleri için gerekli eşyaları yanlarına almaları tavsiye edildi. Mesajda, “Maske, şapka ve gözlük takın. Türkiye basını orada olacak. Güvenlik önlemleri alınacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapacaksınız.” ifadelerine yer verildi. Öğle saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ mensuplarının, şapka ve maskelerle yüzlerini kapattığı, açıkta kalan göz bölgelerini ise gözlük takarak gizlemeye çalıştıkları gözlemlendi. Ayrıca, sarı yelek giymiş bazı örgüt üyeleri, basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle kapatmaya çalıştı.

Törende Adil Öksüz İddiası

Törende Adil Öksüz İddiası

Cenaze töreninde, yıllardır kamuoyundan uzak kalan hain Adil Öksüz’ün de bulunduğuna dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Tabutun arkasındaki kişinin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin önemli ismi ve örgütün TSK imamı olan Adil Öksüz olduğu iddia edildi. Bu durum, pek çok kişi tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: Sözcü

FETÖ Elebaşı Gülen’in Cenaze Töreni ve Katılımcılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!