1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fetullah Gülen’in Cenazesi İçin Hazırlıklar Sürüyor

Fetullah Gülen’in Cenazesi İçin Hazırlıklar Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullah Gülen’in Cenazesi İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Fetullah Gülen'in Cenazesi İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

ABD’de yaşamını yitiren terörist lider Fetullah Gülen’in cenazesi için gömme hazırlıkları hızla sürüyor. Anadolu Ajansı’nın elde ettiği hava görüntülerine göre, Gülen’in örgüt üyeleri, çiftliğin bahçesinde kazı çalışmaları yapıyor. Görüntülerde, bu kişilerin küreklerle bir alanı kazdığı ve kazılan çukurun etrafına vinç ile merdiven getirildiği net bir şekilde görülüyor.

Örgüt üyeleri, mezar kazma işlemi sırasında basın mensuplarının havadan görüntü almasını engellemek amacıyla alanın üzerine siyah branda çekmiş durumda. Kazı alanının etrafına sarı şeritler çekilmesi de dikkat çeken bir diğer ayrıntı. Ayrıca, çukurun bulunduğu bölgenin yanına ahşap bir platform inşa edildiği gözlemlendi.

Günün erken saatlerinde, cenazenin gömüleceği muhtemel alan üzerinde mavi renkli bir branda çekildiği görüldü. Bu brandanın, cenaze gömülürken görüntü alınmasını engellemek için kullanılacağı tahmin ediliyor. Örgütün karargah olarak kullandığı çiftlikten elde edilen hava görüntülerinde, kamp alanında çok sayıda araç olduğu ve bu araçların yol kenarlarına park edilmeye başlandığı da dikkat çekiyor.

Fetullah Gülen'in Cenazesi İçin Hazırlıklar Sürüyor

Mezar için kazıldığı öngörülen çukurun çevresinde çok sayıda kişinin çalıştığı ve kamp içerisinde yaya dolaşan kişi sayısının arttığı objektiflere yansıdı. Örgüt üyesi bazı kişiler, sosyal medyada, elebaşı Gülen’in Pensilvanya’daki karargah binasında sınırlı sayıda örgüt mensubunun katılımıyla gömüleceği yönünde paylaşımlar yapmıştı.

Kaynak: Sözcü

Fetullah Gülen’in Cenazesi İçin Hazırlıklar Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!