1. Haberler
  2. Gündem
  3. Funda Bonomo’nun İntihar Girişimi ve Ailesinin Duygusal Paylaşımı

Funda Bonomo’nun İntihar Girişimi ve Ailesinin Duygusal Paylaşımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Funda Bonomo’nun İntihar Girişimi

Ünlü şarkıcı Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo, 8 Ekim 2023 tarihinde saat 23.30 sıralarında evinde intihar girişiminde bulundu. Yakınları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Funda Bonomo, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edilen Funda Bonomo’nun tedavi süreci devam etmektedir.

Sosyal Medyadan Duyurusu

Ünlü sanatçı Can Bonomo, ablasının yaşadığı bu zor durumu sosyal medya hesabından duyurarak üzüntüsünü paylaştı. Can Bonomo, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ailemiz son günlerde oldukça zor bir süreçten geçiyor. Ablam, erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum.”

Funda Bonomo, aynı zamanda Hayvanlar İçin Projeler Derneği’nin (HİPDER) kurucusudur. Kemalpaşa’daki çiftliğinde, büyük bir kısmı engelli olan 165 köpek ve 5 kediye ev sahipliği yapmaktadır. Hayvanlara olan düşkünlüğü ve onlara sağladığı destekle tanınan Funda Bonomo, birçok kişinin takdirini kazanmıştır.

Kaynak: Sözcü

Funda Bonomo’nun İntihar Girişimi ve Ailesinin Duygusal Paylaşımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!