1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor

Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Geride kalan 8 haftada 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılı takım, toplamda 22 puan toplayarak ligdeki en yakın takipçisi Samsunspor’un 4 puan önünde lider konumda bulunuyor. Antalya temsilcisi ise ikişer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı ve topladığı 8 puanla haftaya 14. sırada girdi.

GALATASARAY 9 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı. Ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında alan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamladı. Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

DEPLASMAN REKORU İÇİN SAHADA

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyeti serisi rekorunun yeni sahibi olma şansını elde edecek. Geçen sezon son 9 deplasman maçını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray, bu sezon da dış sahada oynadığı 3 maçı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan “Cimbom”, Fenerbahçe’ye ait olan rekorun ortak konumunda. Galatasaray, Antalyaspor’u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galip gelerek Süper Lig rekoruna imza atacak.

OKAN BURUK, ANTALYASPOR’A YENİLMİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında hiç yenilgi yüzü görmedi. Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray’ın başında Antalyaspor’a 12 kez rakip olan Buruk, 9 galibiyet ve 3 beraberlikle başarılı bir istatistik yakaladı. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray’da görevde olduğu süre içerisinde Antalyaspor ile yapılan 4 maçtan da galip gelmeyi başardı.

KAAN AYHAN CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Kaan Ayhan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig’de geride kalan dönemde 3 kez sarı kart gören Kaan, yarınki maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI GALATASARAY

Galatasaray, Süper Lig’de geride kalan bölümün en golcü takımı olarak dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 8 maçta toplam 24 gol atan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe’den (16) 8 gol fazla kaydetti. Antalyaspor (16) ise Süper Lig’de kalesinde en fazla gol gören üç takımdan biri olma unvanını taşıyor.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Karşılaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!