1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Rekor Peşinde

Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Rekor Peşinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Karşılaşacak

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında lider konumda bulunan Galatasaray, Antalya’da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek.

Ligde geride kalan 8 haftada 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılı ekip, 22 puan toplayarak en yakın takipçisi Samsunspor’un 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Öte yandan, Antalyaspor ise iki galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgi ile 8 puan toplayarak haftaya 14. sırada girdi.

Galatasaray, Süper Lig’de 9 Maçtır Yenilmiyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı. Ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında Fenerbahçe karşısında alan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamlamıştı. Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Galatasaray Deplasman Rekoru İçin Sahada

Sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor ile oynayacağı maçı kazanması durumunda, Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman galibiyet serisi rekorunu kırma şansına sahip olacak. Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanmayı başaran Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan “Cimbom”, Fenerbahçe’ye ait olan rekorun ortağı konumunda. Eğer Galatasaray, yarın Antalyaspor’u mağlup ederse, üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atmış olacak.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray, Antalyaspor ile Deplasmanda Rekor Peşinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!