1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Elfsborg Maçı Öncesi Okan Buruk ve Günay Güvenç’in Açıklamaları

Galatasaray Elfsborg Maçı Öncesi Okan Buruk ve Günay Güvenç’in Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Elfsborg Maçı Öncesi Açıklamalar

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk ve kaleci Günay Güvenç, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Elfsborg maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, “Galatasaray’ın Avrupa’daki geçmişteki başarılarını yeniden sahaya yansıtmaya çalışacağız” diyerek, maçın önemine değindi.

Okan Buruk, maça dair şu ifadeleri kullandı: “Geçiş hücumunu çok iyi oynayan bir takımla mücadele edeceğiz. Rakibe topu bırakmayı seven bir oyun anlayışları var. Oyuncularıma, takımımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Kendi evimizde, kendi sahamızda oynayacağız. Galatasaray’ın Avrupa’daki başarısını yeniden sahaya yansıtmak için buradayız.”

Buruk, maçın favorisi olduklarını belirterek, “Kendi sahamızda oynadığımız ve favorisi olduğumuz bir Avrupa maçı. Çok iyi bir kadro ile sahaya çıkma potansiyelimiz var. Bunlar motivasyon kaynağı. Son maçı kazandığımız için ligdeki durumumuz ve genel gidişatımız her şey bizim lehimize.” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, Elfsborg’un geçiş hücumlarını etkili bir şekilde kullanacağını vurgulayarak, “En büyük avantajımız kendi sahamızda oynamamız. Galatasaray, benim dönemimde iç sahada oynadığı maçlardan belki sadece 1-2 tanesinde iyi motive olmamış durumda.”

Buruk, geçmişe odaklanmak yerine geleceğe bakmaları gerektiğini belirterek, “Elfsborg’a karşı galip gelip yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Bizim bir oyun anlayışımız var ve bu oyunun dışına çıkmadan oynayacağız.”

Günay Güvenç’in Açıklamaları

Kaleci Günay Güvenç de, Avrupa Ligi’nde hedeflerini açıkladı: “Toplamda 8 maçımız var ve maksimum puana ulaşarak Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyoruz. Hedefimiz bu.”

Güvenç, Galatasaray’daki misyonunun sadece futbol oynamak ve para kazanmak olmadığını belirterek, “Burada benim başka misyonlarım da var. Ben her zaman yüzde yüzüyle çalışan bir kaleciyim. Kendi tecrübelerimi de takım arkadaşlarıma yansıtmak istiyorum.”

Kaynak: Sözcü

Galatasaray Elfsborg Maçı Öncesi Okan Buruk ve Günay Güvenç’in Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir