1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü’nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray Kulübü, 1 Haziran 2023 – 31 Mayıs 2024 dönemi için yıllık olağan mali genel kurul toplantısını, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun faaliyetleri, genel kurul üyelerinin onayına sunuldu.

Yönetim kurulunun faaliyetleri, katılımcıların oy çokluğuyla ibra edilirken, denetim kurulu için yapılan oylamada da benzer bir şekilde oy çokluğuyla ibra kararı alındı. Oylamanın ardından kürsüye çıkan Başkan Dursun Özbek, katılımcılara duygu dolu bir teşekkür konuşması yaptı.

Dursun Özbek’in Teşekkür Konuşması

Özbek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bize gösterdiğiniz destek için hepinize kalpten teşekkür ediyorum. Galatasaray hepimizin. Sadece Galatasaray sevgisiyle, bu kulübe koşulsuz hizmet için geldik. Sizin desteğiniz olmadan, birlikte ilerlemeden başarıya ulaşmamız mümkün değil.”

Başkan, amaçlarının Galatasaray’ı gelecek nesillere gurur duyacakları bir şekilde devretmek olduğunu vurguladı. “Bu zamana kadar ne başardıysak sizin desteğinizle gerçekleştirdik. Konuşalım, tartışalım, doğru diyalog ve samimi yaklaşımla en iyisine ulaşalım. Birbirimizi seversek, birlikte çalışırsak karşımızda hiçbir gücün durması mümkün değil.”

Özbek, son olarak “Hepinizi çok seviyorum, hepinize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!