1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Yönetim İbra Süreci

Galatasaray’da Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Yönetim İbra Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Kritik Genel Kurul Toplantısı

Galatasaray’da son zamanlarda sürekli olarak eleştirilen Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, bu akşam bir kez daha camianın karşısına çıkacak ve önemli bir sınavdan geçecek. Sarı-kırmızılı kulübün yıllık olağan genel kurul toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Bu olağan divan toplantısında, Özbek ve yönetiminin 01.06.2023-31.05.2024 dönemi mali durumu ibraya sunulacak.

Yönetimin ibra edilmesi bekleniyor ancak daha önce iki kez başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu bazı üyelerin, bu oylamada aksi yönde oy kullanması bekleniyor.

TEK İBRA OYLAMASI

Sarı-kırmızılı üyeler; Mecidiyeköy’deki Leo Projesi, Kemerburgaz Projesi, Florya Projesi, karaborsa bilet iddiaları, tartışmalı sponsorluk anlaşmaları ve Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılamaması gibi konular hakkında yönetimi ağır bir şekilde eleştirecek ve hesap soracak. Özbek ve ekibinin, artan eleştirilere nasıl bir yanıt vereceği merak konusu haline geldi. Daha önce tüzük gereği idari ve mali açıdan iki farklı şekilde ibraya sunulan yönetim, yapılan değişiklikle artık tek bir oylama ile ibra ediliyor.

GÖZLER ERDEN TİMUR’DA

Son divan kurulu toplantısında Taner Aşkın’ın da aralarında bulunduğu bazı üyeler, eleştirilere rağmen ibrasızlığın Galatasaray’ı çıkmaza sokabileceği yönünde görüş bildirmişti. Bugünkü genel kurula Galatasaray eski Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un katılması ve bu süreçle ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

Bu kritik toplantı, Galatasaray camiasının geleceği açısından büyük önem taşıyor ve tüm gözler yönetimin alacağı kararlarda olacak.

Galatasaray’da Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Yönetim İbra Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!