1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gaziantep’te Elektrikçi Kaçırıldı ve Darp Edildi

Gaziantep’te Elektrikçi Kaçırıldı ve Darp Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Şok Eden Olay: Elektrikçi Kaçırıldı

Gaziantep'te Şok Eden Olay: Elektrikçi Kaçırıldı

Gaziantep’te, elektrikçilik yapan Ercan Öztürk (40), aralarında husumet bulunan Mehmet ve Fahri D. tarafından iki ay içerisinde üç kez tehdit edildi. Bu tehditlerin ardından polise başvurarak şikayetçi olan Öztürk, silahlı ve sözlü tehditlere maruz kaldığını ifade etti. Öztürk, “Kendi halinde elektrik işi yapan bir esnafım. Şikayetçi olduğum kişiler, Suriyeli bir grubu peşime taktılar. Elektrik arızası var diye beni çağırdılar ve kaçırdılar” dedi.

Öztürk, kaçırılma anını şöyle anlattı: “İndiğimde arkamda duran biri kafama vurdu ve küfür etmeye başladı. Daha sonra beni dövmeye başladılar. O esnada yaptıkları işkenceyi videoya aldılar.”

Panik Yapıp Kaçtılar

Tarlada su motorunun bozulduğunu bahane ederek kendisini kaçıranların, bulundukları yere bir aracın geldiğini görünce panikleyip kaçtıklarını belirten Öztürk, “Hastaneye gidip darp raporu aldım. Beni kaçıran Suriyeli 5 kişi daha sonra bana ulaştılar. ‘Birkaç gün sonra Suriye’ye geçeceğiz. Videoyu biz gittikten sonra kullan’ dediler. Ben de onların gitmesinin ardından ilgili yerlere suç duyurusunda bulundum” diye konuştu.

Parasını Gasp Ettiler

Ercan Öztürk, şikayet dilekçesinde yaşadığı korkunç anları şu şekilde aktardı: “Telefonu Nevzat’a verdiler ve ‘Sana son uyarım, benim hakkımdaki suç duyurunu çek’ dedi. Korktuğum için ‘tamam’ dedim. Sonrasında çocuğa telefonla videosunu çekip Mehmet abi Fahri abiye atması için talimat verdi.” Öztürk, Suriyelilerin kendisine ait cep telefonunu, 850 TL parasını ve hırdavat takımını da aldığını belirtti.

Mahkemeye Verdi

Öztürk, yaşadığı bu olaylar sonrasında hukuki süreç başlatarak mahkemeye başvurdu.

Gaziantep'te Elektrikçi Kaçırıldı ve Darp Edildi

Kaynak: Sözcü

Gaziantep’te Elektrikçi Kaçırıldı ve Darp Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!