1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gaziosmanpaşa Hastanesinde Gerginlik ve Silahlı Olay

Gaziosmanpaşa Hastanesinde Gerginlik ve Silahlı Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa’da Hastane Önünde Gergin Anlar

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, bir bıçaklı kavgadan sonra hastaneye gelen bir grup arasında gerginlik meydana geldi. Gece saatlerinde yaşanan bu olay, hastane bahçesinde havaya ateş açılmasıyla daha da büyüdü. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

İlk olarak, iddialara göre, iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye getirildi. Yaralıların tedavi süreci devam ederken, diğer gruptan hastaneye gelen kişiler acil serviste gerginlik çıkardı. Bu gerginlik, hastane polisini harekete geçirdi.

HASTANE BAHÇESİNDE SİLAH SESLERİ

Yaşanan bu olayın ardından, hastane bahçesinde bir kişinin silahla ateş açtığı bildirildi. Bu durum üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastane bahçesinde toplanan hasta yakınları, peş peşe yükselen silah sesleri üzerine büyük bir panik yaşadı. Neyse ki, olayda yaralanan kimse olmadı; ancak şüphelilerden bazıları hızla olay yerinden kaçtı.

Polis, olay yerine intikal ederek 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Hastane bahçesindeki silah sesleri, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Bu görüntülerde, hastane bahçesinde yaşanan panik anları ve bir kişinin havaya ateş açtığı anlar net bir şekilde yer aldı. Havaya ateş eden kişinin kimliği, şüpheli mi yoksa sivil polis mi olduğu anlaşılamadı. Görüntüleri çeken kişilerin diyalogları da dikkat çekici bir şekilde kayıtlara yansıdı.

Kaynak: Sözcü

Gaziosmanpaşa Hastanesinde Gerginlik ve Silahlı Olay
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!