1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gece Kulübünde Silahlı Gaspa Dönüşen Olay: İş İnsanları ve Gasp Çetesi

Gece Kulübünde Silahlı Gaspa Dönüşen Olay: İş İnsanları ve Gasp Çetesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece Kulübünde Silahlı Gaspa Dönüşen Olay

Olay, 15 Ekim Salı günü saat 13.00 sularında İstanbul’un Şehit Muhtar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Savaş A. (37) ve Barış A. (36) isimli iki iş insanı, sahip oldukları gece kulübünü, mekanın yüzde 5 ortağı olan Erdem S. karşılığında, kendilerine aylık kişi başı 40 bin lira pay verme taahhüdü ile devretti. Ancak, Ferdi T. (26) ve Malik T. (27) isimli arkadaşları, mekanın işletimini üstlendikten sonra, kazançtan herhangi bir pay vermemeye başladılar. Bunun üzerine, mekanın daha önce yaşanan silahlı olaylar nedeniyle mühürlenmesi kaçınılmaz oldu.

Silah Çekip Kasaya El Koydular

Savaş A. ve Barış A.’nın kulübü yeniden açtığını öğrenen Ferdi T. ve Malik T., gece saatlerinde, adamları Serhat T. (24) ile Emirhan A. (19)’yı mekana gönderdi. Gece kulübünün artık kendilerine ait olduğunu iddia eden Serhat T., silah göstererek tüm hesapları ve kasadaki paraları zorla aldı. Bu gelişme üzerine, Savaş A. ve Barış A. kendi işletmelerine kilit vurmak zorunda kaldı.

Spiral ile Kilidi Kesip Mekanı Gasbettler

Kilit vurulmasının ardından mekana gelen Serhat T., Emirhan A., Abdullah Ç. (32) ve Erdal G. (36), bir spiral aleti kullanarak kapının kilidini keserek içeri girdi ve mekânı gasbetti. Olayın ardından, Savaş A. ve Barış A., durumu polise bildirdi. Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

2 Şüpheli Tutuklandı

Yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan Serhat T., Emirhan A., Abdullah Ç. ve Erdal G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Serhat T., ‘gasp’ suçundan tutuklanırken, diğer üç şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaydan bir hafta sonra, Ferdi T. ve Malik T. da polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Ferdi T., tutuklanırken, Malik T. adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, Ferdi T.’nin 10, Malik T.’nin 14, Serhat T.’nin 15, Emirhan A.’nın 4, Abdullah Ç.’nin 6 ve Erdal G.’nin ise 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Sözcü

Gece Kulübünde Silahlı Gaspa Dönüşen Olay: İş İnsanları ve Gasp Çetesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!