1. Haberler
  2. Medya
  3. Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi Puan Durumu ve Birincisi

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi Puan Durumu ve Birincisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi Puan Durumu: Kim 1. Oldu?

Gelinim Mutfakta, 28 Ekim Pazartesi günü yeni sezonuyla birlikte ekranlara geldi. Aslı Hünel’in sunumuyla gerçekleşen program, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Bugün, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi ve puan durumu merakla bekleniyordu. İşte, 28 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfakta puan durumu ve birincisi hakkında detaylar!

Gelinim Mutfakta’da Lezzet Tufanı Yaşandı!

Bu hafta Gelinim Mutfakta’da, birbirinden iddialı 4 yarışmacı, yeteneklerini sergileyerek en lezzetli yemekleri hazırlamak için mücadele etti. Yarışmanın sonunda yapılan yemeklerin değerlendirilmesiyle Gelinim Mutfakta puan durumu ortaya çıktı. Cuma günü açıklanacak olan puanların ardından toplam puan durumu netlik kazanacak. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde kimlerin kazandığını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta’da gün birincisi ve çeyrek altının sahibi belli olduğunda bu haber güncellenecektir. Yarışmanın heyecanı, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi 2024 Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi günü puan durumu açıklandığında, bu sayfada güncellenmiş bilgiler yer alacaktır. Yarışma boyunca yaşanan tüm gelişmeleri takip etmek için bizi izlemeye devam edin!

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Pazartesi Puan Durumu ve Birincisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!