1. Haberler
  2. Medya
  3. Gelinim Mutfakta’nın Yeni Yarışmacıları: Hanife ve Kayınvalidesi Emine

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Yarışmacıları: Hanife ve Kayınvalidesi Emine

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacıları: Hanife ve Kayınvalidesi Emine

Gelinim Mutfakta programında her hafta olduğu gibi bu hafta da elenen yarışmacıların yerine yeni isimler katıldı. Gelinler, her gün çeyrek altın kazanma şansı yakalarken, cuma günleri kayınvalidelerinin puanlarıyla 10 altın bileziğin sahibi olabilmek için yarışıyorlar. Bu hafta programa katılan yeni yarışmacılar arasında Hanife ve kayınvalidesi Emine dikkat çekiyor. İşte Hanife ve kayınvalidesi Emine hakkında merak edilenler.

Gelinim Mutfakta Hanife ve Kayınvalidesi Emine Kimdir?

Gelinim Mutfakta’nın yeni yarışmacıları Emine ve Hanife, izleyicilere sürpriz bir başlangıç yaptı. Hanife, 1.5 yıllık evliliği ile dikkat çekerken, Gürcistan’ın Tiflis şehrinden geldiğini belirtmektedir. Henüz çocukları olmayan bu gelin, kayınvalidesiyle birlikte yarışmaya katılarak el becerilerini sergilemek için büyük bir heyecan içindedir.

Manisa’da yaşayan gelin ve kayınvalide, özellikle tatlı yapımında oldukça iddialı olduklarını vurguladılar. Her türlü yemeği yapabileceklerini ifade eden Hanife ve Emine, mutfak becerilerini göstermek için sabırsızlanıyorlar. Yarışmaya katılma kararlarının ardında, mutfak yeteneklerini izleyicilere sunma ve aynı zamanda çeyrek altın kazanma arzusu yatıyor.

Gelinim Mutfakta’nın Yeni Yarışmacıları: Hanife ve Kayınvalidesi Emine
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!