1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gerard Pique ve Shakira’nın Ayrılığı: İhanet İddiaları ve Yeni İlişki

Gerard Pique ve Shakira’nın Ayrılığı: İhanet İddiaları ve Yeni İlişki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerard Pique ve Shakira’nın Aşk Hikayesi

Gerard Pique ve Shakira'nın Aşk Hikayesi

Emeklilik kararı alan Barcelona’nın efsanevi futbolcusu Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın (47) aşkı, 2022 yılında sona erdi. 11 yıl süren mutlu birlikteliklerinin arkasında, ihanet iddialarının olduğu ortaya çıktı. İki çocuğunun babasının, üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile bir ilişki yaşadığını öğrenen Shakira, bu skandalın ardından Barcelona’dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşti.

Gerard Pique ve Shakira'nın Ayrılığı: İhanet İddiaları ve Yeni İlişki

“Ben Bu Durumu Kontrol Edemem”

Ayrılığın üzerinden bir süre geçtikten sonra, Pique’den dikkat çekici bir açıklama geldi. CNN’e verdiği röportajda, Shakira’yı ayrılıklarındaki durumu tam olarak doğru bir şekilde aktarmamakla suçladı. Pique, “Sonuç olarak, gerçekler ve yaşananlar, anlatıldığı gibi değil. Ben bu durumu kontrol edemem,” şeklinde ifade etti.

Gerard Pique ve Shakira'nın Ayrılığı: İhanet İddiaları ve Yeni İlişki

“Bu Bana Huzur Veriyor”

Pique, 25 yaşındaki Clara Chia Marti ile olan ilişkisinde aradığı mutluluğu bulduğunu vurguladı. Ünlü futbolcu, “Sevdiklerim, ailem ve arkadaşlarım her zaman yanımda. Onlar beni gerçekten tanıyor, ne yaptığımı biliyor ve bu bana büyük bir huzur veriyor. Çok mutluyum, harika vakit geçiriyorum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Sahip olduğum hayat, 20 yılı aşkın süredir futbol kulübümde geçirdiğim zaman, harika çocuklar, inanılmaz bir aile ve ömür boyu sürecek dostluklar ile dolu. Okuldan hala devam eden dostluklarım var,” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Gerard Pique ve Shakira’nın Ayrılığı: İhanet İddiaları ve Yeni İlişki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!