1. Haberler
  2. Spor
  3. Giovanni van Bronckhorst’un Galatasaray Derbisi Sonrası Açıklamaları

Giovanni van Bronckhorst’un Galatasaray Derbisi Sonrası Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giovanni van Bronckhorst’un Açıklamaları

Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, maçta hakem performansından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Giovanni van Bronckhorst’un açıklaması şu şekilde:

“Elbette hayal kırıklığına uğradım. Zor bir maç olacağını biliyorduk, ancak oyunumuzun sergilediği şekli gerçekten beğendim. Bu, bizim kimliğimiz. Çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü Pazar günü takımımın yanında olmak istiyorum. Ancak Galatasaray’ın neden kırmızı kart görmediğini ve 10 ya da 9 oyuncuya düşmediğini anlamakta zorluk çekiyorum. Buraya gelip Beşiktaş olduğumuzu ve kimseye korkmadığımızı gösterdik. Duran toplardan bazı fırsatlar verdik. Ersin, barajı kurarken ikinci golde hakem oyunu başlattı. Hakemin performansı hakkında bir açıklama bekliyorum. Oyuncularım karnımdan yumruklandı ve rakip tarafından çift atlama yapıldı.”

29 Ekim Kutlaması

Van Bronckhorst, sözlerinin devamında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu simgeleyen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili de görüşlerini paylaştı. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu, Türk halkı için son derece önemli bir gün. Türk halkının bu özel günü doyasıya kutlamasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Giovanni van Bronckhorst’un Galatasaray Derbisi Sonrası Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!