1. Haberler
  2. Medya
  3. Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor

Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gizli Bahçe” Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor!

NOW platformunda, TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizi “Gizli Bahçe”, 15 Ekim Salı günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici projede, başrolleri ünlü oyuncular Murat Yıldırım ve Ebru Şahin paylaşıyor.

Güzel ve yetenekli oyuncu Ebru Şahin, dizide genç ve bekar anne Nazlı Orman karakterini canlandıracak. Nazlı, tüm hayatını oğlu Memo‘ya adamış bir anne olarak, Demir’in başlattığı zorlu velayet savaşına karşı mücadele edecek. Bu çatışma, ekran başındaki izleyicileri derinden etkileyecek bir hikaye sunuyor.

Sosyal medya platformlarında, Nazlı karakterine olan ilginin şimdiden arttığı görülüyor. Ebru Şahin, kadın izleyicilere ilham kaynağı olabilecek bir karakter ile karşımıza çıkacak. Hem yurt içinden hem de uluslararası hayranlarından, yeni projesinde büyük bir destek yağıyor.

Dizinin çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekeceği kesin. Nazlı, kimseye muhtaç olmadan oğlunu büyütmek için elinden geleni yaparken, hayatının en büyük savaşını verdiği Demir ile (Murat Yıldırım) aşkla da tanışacak. Memo’nun dediği gibi, hepimiz bu hikayede yer alacağız!

#GizliBahçe yakında NOW’da! @nowtvturkiye @tmcfilm

Hikayesini Neşe Şen’in kaleme aldığı, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin üstlendiği, yönetmenliğini ise Recai Karagöz’ün yaptığı “Gizli Bahçe”, 15 Ekim Salı günü saat 20.00‘de NOW’da ekranlara gelecek.

Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!