1. Haberler
  2. Medya
  3. Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor

Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gizli Bahçe” Dizisi 15 Ekim’de İzleyiciyle Buluşuyor

NOW’ın yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği ve Erol Avcı’nın yapımcılığını yaptığı yeni dizisi “Gizli Bahçe”, 15 Ekim Salı günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı heyecan dolu bir hikaye sunuyor.

Dizinin hayranları, Murat Yıldırım’ın canlandıracağı yeni karakteri merakla bekliyor. Sosyal medya üzerindeki yorumlar, izleyicilerin “Gizli Bahçe” dizisine büyük bir ilgi gösterdiğini ve sabırsızlıkla beklediklerini gösteriyor. Murat Yıldırım, bu dizide ünlü bir mimar olan Demir Akçınar karakterine hayat veriyor.

Demir’in, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenmesinin ardından, Memo’nun annesi Nazlı ile girdiği velayet savaşı dizinin temelini oluşturuyor. Murat Yıldırım, canlandırdığı karakterle izleyicileri derinden etkilemeyi hedefliyor. Başarılı bir mimar olan Demir’in en büyük hayali aile kurmak olsa da, geçmişte yaşadığı travmatik bir ilişki nedeniyle zamanla aşka düşman hale gelmiştir.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla “Gizli Bahçe”, izleyicilere yeni bir soluk getirecek. Demir’in yolundaki en büyük engel olan Nazlı (Ebru Şahin), zamanla Demir’in büyük aşkına dönüşerek, izleyenleri büyüleyecek.

Dizinin hikayesini Neşe Şen kaleme alırken, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor. “Gizli Bahçe”, 15 Ekim Salı günü saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

“Hiç aşık olmadın mı yani?” #GizliBahçe ilk bölümüyle yarın 20.00’de NOW’da. 💔 @nowtvturkiye @tmcfilm

Gizli Bahçe Dizisi 15 Ekim’de Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!