1. Haberler
  2. Medya
  3. Gizli Bahçe: Yeni Dizi Hakkında Bilgiler

Gizli Bahçe: Yeni Dizi Hakkında Bilgiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Dizi: Gizli Bahçe

NOW, TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı yeni dizisi “Gizli Bahçe” ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizi, 15 Ekim Salı günü saat 20.00’de NOW ekranlarında yayınlanacak.

Murat Yıldırım, dizide ünlü mimar Demir Akçınar karakterine hayat veriyor. Demir’in, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte, Memo’nun annesi Nazlı ile girdiği velayet mücadelesi dizinin temelini oluşturuyor. Yıldırım, canlandırdığı karakter ile izleyicileri derinden etkilemeyi hedefliyor.

Demir, başarılı bir mimar olmasına rağmen, yıllar önce yaşadığı travmatik bir ilişki nedeniyle aşka karşı düşmanlık beslemektedir. En büyük hayali bir aile kurmak olan Demir, bu hayalini gerçekleştirmek için mücadele ederken, karşısına çıkan engellerle başa çıkmak zorundadır.

Gizli Bahçe, çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere yeni bir soluk getirecek. Demir’in yolundaki en büyük engel olan Nazlı, zamanla Demir’in büyük aşkına dönüşecek ve bu durum izleyicileri büyüleyecek.

Dizinin hikayesini Neşe Şen kaleme alırken, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor.

Gizli Bahçe, 15 Ekim Salı günü saat 20.00’de NOW’da izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kaçırmayın!

Gizli Bahçe: Yeni Dizi Hakkında Bilgiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!