1. Haberler
  2. Medya
  3. Gizli Bahçe’nin Yeni Bölümü Bu Salı Ekranlarda

Gizli Bahçe’nin Yeni Bölümü Bu Salı Ekranlarda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gizli Bahçe” Yeni Bölümüyle İzleyiciyle Buluşuyor

NOW’ın yapımını üstlendiği ve TMC Film tarafından hayata geçirilen yeni dizi “Gizli Bahçe”, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı, sürükleyici bir bölümle bu salı akşamı ekranlara gelecek. Dizi, izleyicilerine dolu dolu bir hikaye sunarken, yeni bölümdeki sürprizlerle de dikkatleri üzerine çekecek.

Bu yeni bölümde, Beşiktaş Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy konuk olarak yer alacak. Farklı bir kimlikle Nazlı ve Memo’nun hayatına dahil olan Demir, Memo’nun en büyük hayalini gerçekleştirmek için harekete geçiyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Memo’yu stadyuma götüren Demir, burada onu futbolcu Semih ile tanıştırıyor. Bu an, Memo için unutulmaz bir deneyim olacak.

Yeni bölümde, Akçınar ailesinin velayet davasıyla köşeye sıkışan Nazlı’nın hikayesi de derinleşiyor. Nazlı, Aziz’in aslında Demir Akçınar olduğunu bilmeden hayatlarına girmesine izin vermesiyle beklenmedik olayların yaşanmasına neden olacak. Bu durum, izleyicilere heyecan dolu anlar sunacak.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan “Gizli Bahçe”, çok konuşulacak yeni bölümüyle 22 Ekim Salı günü saat 20.00Neşe Şen kaleme alırken, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor.

Gizli Bahçe’nin Yeni Bölümü Bu Salı Ekranlarda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!