1. Haberler
  2. Medya
  3. Gölcük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlamaları

Gölcük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölcük’te, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir tören düzenlendi. Etkinlik, Gölcük Muhtarlar Derneği yönetiminin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etmesiyle başladı. Başkan Sezer, muhtarlara nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Muhtarlarımızla; mahallelerimizden gelen talep ve ihtiyaçlar noktasında, dün olduğu gibi gelecekte de mesai mefhumu gözetmeksizin diyalog halinde olacağız” ifadelerini kullandı ve Muhtarlar Günlerini kutladı.

Anıtpark’ta Resmi Tören Düzenlendi

Programın devamında, Gölcük Anıtpark’ta resmi bir tören gerçekleştirildi. Törene; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, ilçede görev yapan muhtarlar ve farklı siyasi parti temsilcileri katıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve tören resmi olarak sona erdi.

Muhtarlar Günü Kapsamında Panayır Mahallesi Ziyareti

Etkinliklerin bir parçası olarak, Kaymakam Gültekin ve Başkan Sezer, Yazlık Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Muhtarlar Günü dolayısıyla, Kaymakam Gültekin, Başkan Sezer ve muhtarlar son olarak Panayır Mahallesi Muhtarı Kadir Kılıç’ı ziyaret ederek, muhtarların önemine dikkat çektiler.

Gölcük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!