1. Haberler
  2. Medya
  3. Gönül Dağı’nın 150. Bölümü TRT 1’de Yayında!

Gönül Dağı’nın 150. Bölümü TRT 1’de Yayında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönül Dağı’nın 150. Bölümü TRT 1’de!

Her hafta izleyicilerin dikkatini çeken ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı, 5. sezonunun 150. bölümünü 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında sunmaya hazırlanıyor. Bu özel bölümde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor.

150. Bölüm Özeti

Gönül Dağı’nın 150. bölümünde:

  • Amcaoğulları, Ramot için büyük bir azimle çalışmalarına devam eder. Son hazırlıklarını tamamladıktan sonra, kasabalılara bu projelerini sunmaya karar verirler. Peki, Ramot çalışacak mıdır?
  • Kenan, hastasını kaybetmenin derin acısıyla baş başa kalır ve bu durum onu bir depresyona sürükler. Doktorluk mesleği ile ilgili beklenmedik bir karar alarak izleyicileri şaşırtacaktır. Kenan ne yapmayı planlamaktadır?
  • Erkan, evlilik hayalleri kurarken para biriktirmeye yönelir. Cemile’nin halı işine yardım etmeye başlar. Ancak sipariş edilen halıların başına neler geleceği merak konusu olacaktır.

Hikayenin Derinlikleri

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sarı toprakların, yıllarca dilden dile dolaşan efsanelerin ve unutulmaz aşkların hikayesini gözler önüne seriyor. Bu dizi, küçük dünyalarında büyük hayaller besleyen Anadolu çocuklarının, engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin ve onların aileleriyle sevdiklerinin yaşamlarından kesitler sunuyor.

Dizi, ülkemizin önemli sosyal sorunlarına dikkat çekerek, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizi harmanlayan samimi bir senaryo ile izleyicileri hem duygulandırıyor hem de yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyor. Yeni sezonda Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Yapım ve Oyuncu Kadrosu

Gönül Dağı‘nın yapımcılığını Köprü Film ve Ferhat Eşsiz üstlenirken, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman gerçekleştiriyor. Senaryosu ise Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök tarafından kaleme alınıyor.

Dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu yer alırken, kadroda Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Öykü Gürman, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Hüseyin Soysalan, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İmren Şengel, Kübra Balcan, Zeynep Bostancı, Mehmet Yiğit Uzunal, Cemil Şahin, Elif Sevinç gibi yetenekli isimler de rol alıyor.

Gönül Dağı’nın 150. Bölümü TRT 1’de Yayında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!