1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov’un Trabzonspor Maçı Değerlendirmesi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov’un Trabzonspor Maçı Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe’nin Teknik Direktörü Stanimir Stoilov’un Açıklamaları

Süper Lig’de Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi. Stoilov, “Enerjimiz ve sahadaki duruşumuz kesinlikle üst seviyedeydi. İstediğimiz dinamik futbolu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum” dedi.

Stoilov, Trabzonspor karşısındaki zaferin önemine vurgu yaparak, “Çok güçlü bir rakibe ve iyi bir teknik direktöre karşı galip geldik. Taraftarlarımızın mükemmel desteği, bu galibiyeti hak etmemizi sağladı. Oyuncularım, sahada 10 kişi kaldığımız anlarda bile, sanki 12 kişiymişiz gibi bir enerji sergiledi” ifadelerini kullandı.

Takımın performansından oldukça memnun olan Stoilov, “Bu galibiyeti hep beraber aldık. Birlikte olduğumuz sürece kimse bizi durduramaz. Şimdi aynı kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz. Bugünkü galibiyet, oyuncularımızın seviyemizin ne kadar yüksek olduğunu anlamalarına yardımcı oldu” şeklinde konuştu.

“İptal Edilen Gol Üzerine Yorumlar”

Müsabakanın hakemi hakkında gelen bir soru üzerine Stoilov, “Hakemlerle ilgili yorum yapmayı pek sevmiyorum, çünkü bununla ilgilenen yetkililer var. Ancak iptal edilen gol enteresandı. Daha önce Romeo’nun da benzer bir durumu yaşandı. O gol açık bir şekilde geçerliydi. Bu tür iptaller, oyuncuları o anda etkileyebiliyor” dedi.

Devre arasında oyuncularına aynı dinamizmle devam etmeleri gerektiğini hatırlatan Stoilov, “Geriye çekilmememiz gerektiğini vurguladım. Ancak savunmamızı da iyi yapmalıydık. İyi savunma yaparsak, golü bulacağımızı biliyordum” ifadelerini kullandı.

Hücum hattındaki sakatlık sorunlarına da değinen Stoilov, “Kubilay Kanatsızkuş’un ardından Romulo da sakatlandı. Gelecek hafta Anthony Dennis ve Isaac Solet cezalı olacak. Ancak bu sorunların üstesinden geleceğiz. Rotasyonları iyi yapmalıyız, eksik bölgelerdeki oyuncuları adapte etmek bizim görevimiz. Şu an en büyük problemimiz forvet hattında yaşanan sıkıntılar” değerlendirmesinde bulundu.

Stoilov, takımın Gaziantep FK maçı için odaklanması gerektiğini belirterek, “Önemli galibiyetlerden sonra oyuncuların rehavete kapılmaması lazım. Bunun yaşanmaması için dikkatli olmalıyız” uyarısında bulundu. Isaac Solet’in potansiyeline de değinen Stoilov, “Isaac, parlak bir geleceğe sahip olabilir. Ancak geliştirmesi gereken yönleri de bulunuyor” dedi.

Kaynak: Sözcü

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov’un Trabzonspor Maçı Değerlendirmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!