1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe’nin Deplasman Performansı ve İç Saha Başarısı

Göztepe’nin Deplasman Performansı ve İç Saha Başarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe’nin Deplasman Performansı

Süper Lig’de geçtiğimiz günlerde deplasmanda Eyüpspor’a 1-0 mağlup olan Göztepe, bu sezon dış sahada oynadığı 4. maçından da 3 puan çıkaramadı. Sarı-kırmızılı ekip, sezonun ilk deplasman maçında Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Ardından Corendon Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada da sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılarak galibiyet alamadı.

Göztepe, bir sonraki dış saha maçında ise Samsunspor’a 4-3 gibi bir skorla kaybetti. Son olarak, Eyüpspor karşısında da 1-0’lık bir mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Deplasmanda şu ana kadar galip gelemeyen 6 ekipten biri olan Göztepe, 4 dış saha karşılaşmasında 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 4 gol atıp, kalesinde ise 6 gol gördü.

Haftayı 12 puanla kapatan Göztepe, deplasmanda sadece 2 puan toplayarak, bu alandaki sıkıntısını sürdürdü. Ancak, iç sahada gösterdiği performansla dikkat çekiyor; kendi evinde 10 puan toplayarak, iç sahadaki en başarılı ekipler arasında yer alıyor.

Göztepe, 10. haftada 26 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma, Göztepe’nin deplasman başarısızlığını aşma fırsatı olarak değerlendiriliyor.

Özetle:

  • Deplasmanda 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi.
  • Toplamda 4 gol atıldı, 6 gol yendi.
  • İç sahada 10 puanla en başarılı ekipler arasında.
  • Gelecek maç: 26 Ekim Cumartesi, Trabzonspor.

Kaynak: Sözcü

Göztepe’nin Deplasman Performansı ve İç Saha Başarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!