1. Haberler
  2. Medya
  3. Gülin İyigün: Tutku ve Enerji Dolu Bir Kariyer

Gülin İyigün: Tutku ve Enerji Dolu Bir Kariyer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl hem bir dizi hem de bir sinema filmi ile izleyici karşısına çıkan Gülin İyigün, işine olan derin tutkusu ve dinamik enerjisi ile göz dolduruyor. Özellikle 3391 Kilometre filminin devamı niteliğindeki 0000 Kilometre projesinde yer alarak kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor. Bu projede, iki zıt karakteri canlandırarak izleyicilere farklı duygular sunmayı hedefliyor.

Başarılı oyuncu, bu deneyimi hakkında heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “İki farklı projede, birbirinden çok farklı karakterlerle yer almak benim için büyük bir şans. Özellikle gençlik hikâyelerindeki dinamizm ve aşk temalı projelerde yer almayı çok seviyorum. Bu film, gençlerin yoğun ilgisini çekiyor ve aynı zamanda sevilen bir kitap uyarlaması olması, projeyi daha da özel kılıyor.”

İyigün, bu projede ilk kez bir anne rolünü üstleniyor. Yıllardır pilates eğitmeni olarak hamile kadınlarla çalışmasının, bu role katkı sağladığını ifade ederek, “Doğuma hazırlık dersleri verdiğim için anne rolünü daha doğal bir empati ile canlandırabiliyorum.” dedi.

Kalbimde Her Şeye Karşı Sonsuz Bir Sevgi Var

Gülin İyigün, işine olan tutkusu ile birlikte, hayattaki her şey için kalbinde sonsuz bir sevgi taşıdığını belirtiyor. Bu tutku ve sevgi, kariyerine ve performansına yansıyor, izleyicilerle güçlü bir bağ kurmasını sağlıyor. İyigün, performansları ile genç kuşaklara ilham vermeye devam ediyor.

Gülin İyigün: Tutku ve Enerji Dolu Bir Kariyer
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!