1. Haberler
  2. Medya
  3. Gülin İyigün: Tutku ve Enerji ile Dolu Bir Kariyer

Gülin İyigün: Tutku ve Enerji ile Dolu Bir Kariyer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl, hem bir dizi hem de bir sinema filmiyle izleyici karşısına çıkan Gülin İyigün, işine olan tutkusu ve yoğun enerjisiyle dikkat çekiyor. 3391 Kilometre filminin devamı olan 0000 Kilometre projesinde de yer alan İyigün, iki zıt karakteri ustalıkla canlandırarak kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor.

Başarılı oyuncu, heyecanını şu sözlerle ifade ediyor: “İki farklı projede, birbirinden çok farklı karakterlerle yer almaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Özellikle gençlik hikâyelerindeki dinamizm ve aşk temalı projelerde çalışmayı çok seviyorum. Bu film, gençlerin yoğun ilgisini çekiyor ve aynı zamanda sevilen bir kitap uyarlaması olması projeyi benim için daha özel hale getiriyor.”

İyigün, ilk kez bir anne rolünü canlandırmanın heyecanını da yaşıyor. Yıllardır pilates eğitmeni olarak hamile kadınlarla çalışmasının, bu rolüne katkı sağladığını belirtiyor: “Doğuma hazırlık dersleri verdiğim için anne rolünü daha doğal bir empatiyle canlandırıyorum.”

Kalbimde Her Şeye Karşı Sonsuz Bir Sevgi Var

İşime aşığım

Kalbinin uzun süredir boş olduğunu ifade eden Gülin İyigün, işine olan aşkının hayatındaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu paylaşıyor: “Aşk müthiş bir yaşam enerjisi. Kalbim, her şeye, hayata ve çevreme karşı sonsuz bir aşk ve sevgiyle dolu. Kalbimizdeki aşkın yaşam kaynağı olduğuna inanıyorum.”

İlişkiler konusundaki bakış açısının zamanla değiştiğini belirten İyigün, şunları ekliyor: “Eskiden katı kıstaslarım vardı, ama artık hayatıma alacağım kişinin uyumlu ve benzer bakış açısına sahip olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum.”

Gülin İyigün: Tutku ve Enerji ile Dolu Bir Kariyer
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!