1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt

Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, hayatını kaybeden Vural Çelik hakkında duyduğu derin üzüntüyü ifade eden bir paylaşımda bulundu. Ancak bu paylaşım, Vural Çelik’in ailesinden yanıt aldı.

Gülse Birsel’in Paylaşımı Silindi

Gülse Birsel, 51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik için Instagram hesabından şu duygusal paylaşımı yaptı:

Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt

  • “Vural’a vedam; birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken bir anksiyete.) Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu yazarak yapacağım.”
  • “Bir iş arkadaşımı çok erken kaybettim. Şaşkın ve üzgünüm. Vural Çelik, ‘Avrupa Yakası’nın ikinci sezonuna tek bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. Çok tatlı bir performans gösterdi. O hafta yapımcıya ‘Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum’ dedim ve Vural, ekibe katılmış oldu.”

Vural Çelik’in Eşsiz Kişiliği

Birsel, Vural Çelik’in set ortamındaki neşeli ve sıradışı kişiliğini de vurguladı:

Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt

  • “Nevi şahsına münhasır biriydi. Setin çocuğu gibiydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Bu hediye konusu setin şakası haline geldikçe ‘Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?’ cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya.”
  • “Beraber çok güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu. Özellikle bana ve Engin Günaydın’a çok nazı geçerdi.”

Hüzünlü Bir Veda

Vural’ın setten ayrılma kararını açıklaması ise Gülse Birsel için zor bir süreç oldu:

  • “Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde ben dahil birkaç oyuncu arkadaşım vazgeçirmeye çalıştık. Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikayetleri vardı.”
  • “Yanlış karardı bence. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık.”

Ailenin Açıklaması: Mezarına Gidip Helallik İstemeli

Vural Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik, ailesi adına Gülse Birsel’e yazılı bir açıklama yaparak düşüncelerini paylaştı:

Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt

  • “Kamuoyunun dikkatine, Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı.”
  • “Ağabeyim yaşamı boyunca birçok insanın kalbinde iz bıraktı. Onun sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak.”
  • “Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”
  • “Ağabeyim insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven biriydi. Onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı.”
  • “Gülse Birsel’e tavsiyemiz; ağabeyimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bu, belki de bu zor günlerde bir nebze olsun kalplerimize su serper.”

Çelik ailesi olarak, başımız sağ olsun, acımız paylaşıldıkça azalacak.

Gülse Birsel’in Vural Çelik için Yaptığı Paylaşıma Aileden Yanıt
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!