1. Haberler
  2. Medya
  3. Gündüz Apollon Gece Athena Filminin Afişi ve Fragmanı Yayınlandı

Gündüz Apollon Gece Athena Filminin Afişi ve Fragmanı Yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündüz Apollon Gece Athena’nın Afişi ve Fragmanı Yayınlandı

Gündüz Apollon Gece Athena'nın Afişi ve Fragmanı Yayınlandı

Emine Yıldırım’ın yazıp yönettiği ve Tokyo Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapmaya hazırlanan Gündüz Apollon Gece Athena filminin afişi ve fragmanı nihayet yayınlandı. Filmin afişi, yaratıcı tasarımlarıyla tanınan ve birçok ödül kazanmış tasarımcı Yetkin Başarır tarafından hazırlandı. Fragmanın ise usta yönetmen Fırat Terzioğlu tarafından hazırlandığı dikkat çekiyor.

Gündüz Apollon Gece Athena, 28 Ekim – 6 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Tokyo Film Festivali’nde Asya’nın Geleceği bölümünde yarışacak. Film, uluslararası jüri önünde 2 ve 4 Kasım tarihlerinde iki kez gösterim şansı bulacak.

Yönetmen ve senarist Emine Yıldırım ile başrol oyuncuları Ezgi Çelik ve Barış Gönenen de gösterimlere katılacak ve sonrasında düzenlenecek olan soru-cevap etkinliğinde izleyicilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Film, yetimhanede büyüyen Defne karakterinin, annesinin hayaletini bulma umuduyla çıktığı fantastik, eğlenceli ve duygusal öğelerle dolu yolculuğunu anlatıyor. Bu büyüleyici arayışın merkezi, binlerce yıllık tarihiyle ünlü Side Antik Kenti olup, hikayeye derinlikli bir atmosfer kazandırıyor.

Filmde Ezgi Çelik ve Barış Gönenen’in yanı sıra, Selen Uçer, Gizem Bilgen, Melih Düzenli ve Neyra Kayabaşı gibi yetenekli oyuncular da yer alıyor. Ayrıca, Türk sinemasının iki usta ismi Deniz Türkali ve Lale Mansur, yıllar sonra bu filmle beyazperdede buluşma fırsatı yakaladı.

Filmin yapımcılığını Dilde Mahalli (Rosa Film) ve Emine Yıldırım (Ursula Film) üstlenirken, görüntü yönetmenliği Barış Aygen’e, kurgusu Selda Taşkın’a ve müzikleri ise Barış Diri’ye ait.

Gündüz Apollon Gece Athena Filminin Afişi ve Fragmanı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!