1. Haberler
  2. Medya
  3. Güzel Aşklar Diyarı Yeni Bölümde Şaşırtan Gelişmeler

Güzel Aşklar Diyarı Yeni Bölümde Şaşırtan Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel Aşklar Diyarı’nın Yeni Bölümü Yayınlandı

Deniz ve Arhan’ın imkânsız aşk hikayesini mercek altına alan Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu bölümde, Ünzile’nin Deniz’in annesi olduğu gerçeğinin ortaya çıkması izleyicileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Bunun yanı sıra, Hakimcan’ın Gönül’e, babası Cihangir ve Hanzade’nin birlikte olduğunu itiraf etmesi de büyük bir sürpriz yarattı.

Roza Tufan’ın Peşinde

Kanal D’de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümünde izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Roza’nın Tufan’ı öldürmek için bağ evine gitmesi ve yaşanan arbede sonucu Tufan’ın kaçması, Hakim Alaca’yı derinden sarstı. Bu olayın ardından Hakim fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Ünzile’den Ters Köşe

Sema, Deniz’in kendi kafasına göre yaşamasından dolayı ablası Ünzile’ye karşı eleştirilerini dile getirdi. Sema’nın, “Takıntılı annelere benziyorsun.” şeklindeki sözleri, Ünzile’nin geçmişine dair hatıralarını canlandırdı. Ünzile’nin Deniz’i bebekken “Annesinin meleği” olarak sevmesi, izleyicilere Ünzile’nin Deniz’in gerçek annesi olduğunu gösterdi.

Deniz ile Halil Tanıştı

Sema ile yürüyüş yapan Ünzile, geçmişteki aşkı Halil’i görünce büyük bir sarsıntı yaşadı. Bu sırada geçici olarak hastanede çalışmaya başlayan Deniz, hastanenin başhekimi olan Halil ile tanışma fırsatı buldu.

Cihangir: Katilim Ben

Güzel Aşklar Diyarı’nın final sahnesinde, Hakim Bey iyileşene kadar işlerin başına Arhan’ın geçmesini tercih etti. Bu durumu hazmedemeyen Cihangir, soluğu meyhanede aldı. Cihangir’in Hanzade’ye yönelik “Katilim ben. Hepsi benim yüzümden oldu, ben öldürdüm.” şeklindeki sözleri Deniz’i şoke etti. Deniz, aklını karıştırmaya çalışan Hanzade’ye rağmen, olanları Arhan’a anlattı.

Her Pazartesi Kanal D’de

Deniz, gerçek annesinin Ünzile olduğunu öğrenebilecek mi? Halil, Deniz’in babası mı? Alaca Konağı’nın en büyük sırrını öğrenen Gönül ne yapacak? Tüm bu soruların cevapları, dizinin yeni bölümünde izleyiciyi bekliyor.

“Sen oğlunu sevmeyi başarabilseydin o da bana gelmezdi!”

#GüzelAşklarDiyarı yeni bölümüyle pazartesi 20.00’de #KanalD’de!

@medyapimresmi pic.twitter.com/60RN8C3JTM

Güçlü Diziye, Güçlü Kadro

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yapımını Med Yapım ve Boyut Film üstlenirken, yapımcılığını Fatih Aksoy gerçekleştiriyor. Yönetmenliğini Deniz Koloş ve Koray Kerimoğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimlerin yer aldığı dizi, her pazartesi akşamı Kanal D’de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Güzel Aşklar Diyarı Yeni Bölümde Şaşırtan Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!