1. Haberler
  2. Magazin
  3. Güzel Aşklar Diyarı’nda Mahsun Kırmızıgül’den Nostaljik Sürpriz

Güzel Aşklar Diyarı’nda Mahsun Kırmızıgül’den Nostaljik Sürpriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel Aşklar Diyarı’ndan Mahsun Kırmızıgül Sürprizi

Güzel Aşklar Diyarı'ndan Mahsun Kırmızıgül Sürprizi

Eşsiz bir doğanın ortasında, güçlü bir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde, izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizinin yönetmenliğini üstlenen Mahsun Kırmızıgül, Deniz (Özgü Kaya) ve Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) yakınlaştığı sahnede, 1990’lı yıllara damgasını vuran unutulmaz eseri ‘Ağlama Sen’i kullanarak izleyicilere nostaljik bir deneyim sundu.

Dinleyenleri derin bir hüzün yolculuğuna çıkaran bu şarkı, aşkının peşinden denizi ve boğazı olmayan Kapadokya’ya gelen Deniz’in direnişine ve mücadelesine umut oldu. Kanal D’de yayınlanan bu projede, Arhan’ın Deniz’e hitaben söylediği, “Deniz, ben çok pişmanım. Çok seviyorum seni. Senin için her şeyi yapmaya hazırım. Yeter ki gitme. Yeter ki vazgeçme bizden. Lütfen bana bir şans daha ver,” sözleri, Deniz’in kafasında büyük bir karışıklığa neden oluyor. Bu esnada Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Ağlama Sen’ şarkısı da duyuluyor.

Dizinin tanıtım filminde, Akgül ve Kaya’nın sergilediği etkileyici oyunculuk performansları, sosyal medyada da geniş yankı buldu. İzleyiciler, bu sahnelerde geçen derin duyguların yarattığı etkiyi büyük bir beğeniyle karşıladı. Çok sayıda olumlu yorumla karşılanan tanıtımda, duygu yüklü sahnelerin hikâyesi, dizinin yeni bölümünde seyirciyle buluşacak. Bu özel anların, izleyicilerin kalplerinde unutulmaz izler bırakması bekleniyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nda Mahsun Kırmızıgül’den Nostaljik Sürpriz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!